Bliv inspireret til nye projekter

Hobby Ideer? Det kan i princippet være alt mellem himmel og jord – og det regner jeg også med det bliver. Det bliver næppe de traditionelle hobbyting, du ser i hobbybladene. Eller måske bliver det bare en ny vinkel på det.

Hobby – i bred forstand

Jeg vil helst ikke snævre noget ind fra begyndelsen. Men hver har  jo sine præferencer! Egentlig betyder hobby vel egentligt, at det er noget, man ikke arbejder med professionelt. Og det gør måske, at man netop kan lade kreativiteten (for at bruge et fortærsket udtryk) florere? Kun lader fantasien sætte grænser?

Siden bliver en blanding af egne ideer og projekter – og desuden projekter og ideer, jeg har fundet på nettet. Ting, der bare er for sjove eller fantastiske til ikke at blive omtalt her!

Hobby og genbrug

Jeg mener at genbrug nemt kunne være en stor del af hobbyarbejde. Hvorfor ikke bruge det, man har? Det man kan anskaffe billigt? Der er rige muligheder for at købe sig fattig i hobbymaterialer – og det er der mange, der gør. Men der er samtidigt rige muligheder for at lade være. Og det er det, jeg gerne vil vise her!

Inspiration skal der til

Og inspiration kan man ikke mindst hente på nettet. Og det vil man også kunne se, at jeg har gjort. Og denne side skal også gerne blive en, der er til inspiration for andre.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × two =